Info

Info

Alles wat je moet weten over Day at the Garden in De Tuinen van Appeltern.

De succesvolle 1e, 2e, én 3e aflevering van Day at the Garden smaakte duidelijk naar meer. Het idee om een bezoek aan De Tuinen van Appeltern een extra feestelijk tintje mee te geven pakte verrassend goed uit. Iedereen, jong en oud, waande zich op een tuinfeest zoals je dat hooguit in eigen tuin of bij de buurt-barbecue wel eens ervaart. De zon scheen uitbundig, er klonk gezellige muziek en de groene omgeving van het glazen paviljoen deed de rest!

WAAROM DAY AT THE GARDEN

Bart en Daan, zonen van eigenaren Ben en Riet van De Tuinen van Appeltern, kregen het vermaken en de voordelen van 'tuin' met de paplepel ingegeven. Voor hen is tuinieren een basisvoorwaarde voor een gezond en gelukkig leven. Voor Bart en Daan's vrienden ligt of liever gezegd lag dat een beetje anders. Voor veel van hen telde de tuin nauwelijks. Het 'tuinfeest' van vorig jaar bracht daarbij al veel te weeg. Verrast door de schoonheid van Appeltern werd hun interesse gewekt. Velen volgen inmiddels dan ook intensief Bart’s verhalen op internet. Als webmaster van Nederlands grootste tuinen-website, www.appeltern.nl, post hij wekelijks tientallen informatieve tuinberichten!

De eerste aflevering van Day at the Garden was niet alleen heel gezellig, het bleek ook een prima bind- en wervingsmiddel te zijn om jongeren enthousiast te maken voor 'tuin' in al haar facetten. Een meer dan logische reden om juist dat gevolg als uitgangspunt te nemen voor Day at the Garden 2019!

EEN TUINFEEST VOOR IEDEREEN!

Day at the Garden concentreert zich rondom het glazen paviljoen midden in De Tuinen van Appeltern. Het programma begint om 10 uur 's morgens en maakt onderdeel uit van het normale dag aanbod van De Tuinen van Appeltern. Dit betekent dat alle bezoekers die vanaf de ochtend aanwezig zijn, ook tot in de avond welkom zijn! Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis entree en Appeltern-leden hebben ook gratis entree op vertoon van hun ledenpas.

Wat?

Day at the Garden is als een zonnige dag in eigen achtertuin, met vrienden en vriendinnen, intiem en gezellig! Creatief en kleurrijk aangekleed, lekker ongedwongen genieten. Alle ingrediënten voor een geslaagde dag zijn aanwezig!

Waar?

Day at the Garden vindt plaats in het grootste tuininspiratiepark van Nederland, De Tuinen van Appeltern! Het evenement vind plaats in en rondom accommodatie 'Buitenlucht', dit is een grote glazen kas dus bij slecht weer gaan we toch gewoon lekker naar binnen met z'n allen?!

Lief zijn!

Wij vertrouwen erop dat jij hartstikke lief bent, maar toch willen wij je vragen om al het moois wat je mag bewonderen heel te laten. Op die manier kunnen andere bezoekers er ook nog van genieten. Daarnaast vinden we het heel belangrijk dat iedereen respectvol met elkaar omgaat.

Entree

De entreeprijs tijdens Day at the Garden bedraagt €12,50 maar in de voorverkoop betaal je slechts €10,00.

Zero Tolerance

Day at the Garden en De Tuinen van Appeltern hanteren een zero tolerance beleid. Dat betekent dat je geen soft- en harddrugs in je bezit mag hebben.