Playground

Playground

Nieuw dit jaar is onze 'Playground', speciaal voor onze kleinste bezoekers gaan we een deel van het terrein inrichten met luchtkussens, zwembadjes, er zal iemand aanwezig zijn om te schminken én de kids kunnen met een skelter een spannend parkour afleggen. Kortom voor ieder wat wils!

Luchtkussens


Wat is er nou leuker dan een springkussen? Op dit springkussen is heel veel te beleven. Het bevat een klimwand, glijbaan en vele obstakels. Dit leuke speelkussen is met name geschikt voor jongere kinderen.

Ontdekkingseiland

Naast de luchtkussens is er in De Tuinen van Appeltern nog een mooie plek waar de kinderen kunnen spelen, namelijk het ontdekkingseiland! Op het ontdekkingseiland kunnen kinderen klimmen, graven, zand scheppen, over boomstammen lopen, heuvel op en heuvel af rennen, van keien springen, met takken sjouwen en alles was ze verder zelf nog weten te verzinnen.

Ontdekkingseiland

Natuurlijk spelen is een gevoelskwestie. Geen high-tech schommels of trilapparaten, maar gewoon een gat in de grond voor het zand, een vuurplaats, geschilde boomstammen om over te klauteren en touwen in bomen als opstap naar de boomhut.

Nieuw in 2019 is de skelterroute, d.m.v. een verhard pad kunnen de kinderen het hele eiland rond crossen!